Kreativitet: DIY KUGLELYSESTAGE

Sommerferien er slut og det nye skoleår begynder…

Beklager hvis der har været lidt stille her på bloggen de sidste par dage! Vi har bare nydt de sidste par dage af ferien i stor stil! De sidste tre dage har vi haft min skønne sviger moster Hanna og hendes bror Ole på ferie i det jyske, hvor de har boet i min brors hus, da der var bedst plads.

I går startede jeg i skole igen. Tænk det allerede er nu jeg starter på mit sidste skoleår, på Handelsgymnasiet i Ribe! Synes nu tiden alligevel går ret hurtigt afsted. Nu må jeg starte på et nyt år og give den gas med det hele nu hvor det er det sidste år.

Nu hvor vi 2. års elever nu er blevet til 3. års elever, er det nået til at være vores tur til at blive kaldt for seniorerne! Dette skoleår vil bringe på større opgaver som SRP og DIO, Galla, og Young Interprice med innovationsklassen. Som noget nyt har jeg endelig fået design på mit skema, som jeg har glædet mig til at få lige siden jeg startede her på skolen.

Nu kan tiden ikke gå for hurtigt afsted, jeg glæder mig og er spændt på når tiden rammer sommer 2015 hvor jeg kan stå med min studenterhue på og sige at jeg nu er færdig!

~Quebec~

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kreativitet: DIY KUGLELYSESTAGE