Påskerabat hos XOXOART.dk!

Ups I did it again….<3

Ken der i den følelse, når man lige ser lidt lækkert make-up og man bare tænker det må jeg da have med mig hjem, selvom man efterhånden har ret meget, men så er en læbestift altså bare ikke den samme som en af dem man har? Make-up kan man efterhånden får i alle afskygninger – forskellige former, farver og dufte!

Jeg kom liige til at falde over noget E.l.f make-up, som nogle Føtex forretninger er begyndt at have på hylderne. E.l.f cosmetics er et dejligt billigt og godt mærke, som jeg normalt bestiller fra England til super lave priser.

1

Jeg fandt dog disse produkter inde i Føtex i Ribe, her er udvalget ikke det største, men nogle få ting blev det da lige til idag til 20 kr. pr. stk.

1) Øverst til venstre: E.l.f Essential Flawless Powder i farven Ivory (den lyseste), denne kan fås i farverne: Light Beige, Rosy Beige, Apricot Beige, Honey, Spice og Toffee. Denne koster normalt $ 2.00

2) Nederst til venstre: E.l.f. Essential Perfect Blend Concealer i farven Ivory, denne kan også fås i farverne: Light Beige, Rosy Beige, Apricot Beige, Honey, og Spice. Denne koster normalt $ 2.00

3) I Midten: E.l.f Essential Luscious Liquid Lipstick i farven Nudepink #2122, kan også fås i følgende farver: : Baby lips #2111, Pink lemonade 06 #2112, Bark #2113, Maple Sugar #2114, Brownie Points #2116, Charry Tart #2117, Ruby Slipper #2118, Perfect Pink #2119, Raspberry #2120, Strawberry #2121. Denne koster normalt $ 1.00

4) Til højre: E.l.f Essential Lipstick i farven Fearless #7712, kan også fås i følgende farver: Fantasy #7701, Classy #7702, Seductive #7703, Voodoo #7705, Posh #7706, Nostalgic #7707, Charming #7708, Captivating #7709, Flirtatious #7710, Sociable #7711.Denne koster normalt $ 1.00.

Jeg har indtil nu kun fået prøvet de to lipsticks og jeg elsker begge allerede!
E.l.f Essential Luscious Liquid Lipstick i farven Nudepink #2122 fugter dejligt læberne og gør den dejlig bløde i flere timer! Det jeg synes er smart ved denne er, at man drejer den i enden og får presset en lille smule ud på den bløde pude for enden, på den måde holder den meget længere og med puden får man lagt den ganske pænt på uden at flyde ud.
Det første jeg lagde mærke til ved denne her var, at den følelse som frisk tandpasta med mint. Minten frisker læberne helt op på en ganske særlig måde som jeg er vild med!

E.l.f Essential Lipstick i farven Fearless #7712 er en klassisk læbestift i en super dejlig varm rød farve. Denne læbestift er hurtig blevet en favorit, da den holder utrolig langtid uden at smitte af. Den kan godt føles lidt tør efter et stykke tid ligesom en del læbestifter gør, derfor bruger jeg en ganske alm. gennemsigtig gloss til at give fugt. Det er klart en jeg vil bruge igen og igen, og vil albefale til jer derude 🙂
Mon ikke jeg ville komme til at falde over de andre farver næste gang jeg besøger Føtex 😉

Som sagt, så køber jeg normalt mit E.l.f make-up på deres egen side fra England. http://eyeslipsface.co.uk/en/restofworld/page/home. Her har de et langt større udvalg til lave priser. Det er værd at tjekke ud og mon ikke om du også vil falde over noget du bare ikke kan undvære! Dette vil hellere ikke være sidste gang at jeg kommer til at forelske mig i E.l.f som jeg bare MÅ dele med jer derude!

~Quebec~

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskerabat hos XOXOART.dk!