Hej Verden!

EOS – evolution of smooth..

eos

Et af mine bedste investeringer inden for skønhed og velvære er klart min Eos læbepomade!

Eos læbepomade er 95 % økologiske og 100 % naturlig læbepomade, fri for parabener, petrolatum, phtalater og gluten – fulde af sheasmør, antioxidanter og forskellige æteriske olier som bl.a. jojobaolie, der tilfører langvarig fugt og giver dejlige bløde sunde læber der oveni købet ser naturlige ud. Dog skal man være opmærksom på at produktet er økologisk betyder ofte at det desværre indeholder høje niveauer af de 26 allergene parfumestoffer. Derfor er det vigtigt at man forholder sig til de ingredienser produkter generelt indeholder.

Selvom produktet er økologisk og derfor indeholder nogle af de 26 allergene parfumestoffer, er det ikke et farligt produkt at benyttet, ligesom alle andre produkter, skal man selvfølgelig passe på, hvis man er sart over for en del produkters indhold, ved den mindste mistanke om allergi, undgå at benytte produktet.

Personligt går jeg altid på kompromis med parfumestoffer, et produkt er altid svært at gøre helt perfekt, da vi mennesker og vores behov ikke er ens. Derfor er jeg opmærksom over for produkternes indhold. Jeg er super glad for min eos læbepomade, da den holder læberne velplejede i længere tid – hvilket er et klart hit hos mig! Eos løbepomade fås i et utal af smagsvarianter, så mon ikke der er til enhver personlig smag.

Et udpluk af udvalget:

  • Eos blueberry
  • Eos Honeysuckle
  • Eos lemon drop – SPF15
  • Eos pomegrante raspberry
  • Eos strawberry
  • Eos summer fruit
  • Eos sweet mint

Jeg har selv Eos pomegrante raspberry, en dejlig sød uskyldig smag af hindbær der samtidig har en lille duft der ikke er for kraftig. Nu hvor der er blevet forår og sommeren også er på sin vej, vil jeg anbefale Eos lemon drop – den gule, da den indeholder solfaktor 15 (SPF15), der er med til at beskytte læberne imod solens skadelige stråler – helt perfekt til en solskinsdag!

EOS læbepomaderne indeholder 7 gram til en vejlede udsalgspris på 79,00 kr. og kan fås bl.a. hos matas, og en del andre webshops.

Piistt… Lige nu kan du få EOS læbepomader til kun 39,00 kr. på www.cleanskin.dk – Billigt!!

~Quebec~

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej Verden!