Ekstra liv i huset

Hold huden smuk!

water

Et af de helt fantastiske skønhedsmidler er – vand! Vand er noget af det mest fantastiske du kan indtage i kroppen for at holde din hud flot! Huden består af ca. 70 % vand, derfor er det vigtigt at holde din hud velhydreret og sund ved bl.a. at drikke vand. Når man drikker vand forhindre man huden i at tørre ud, dette kan hjælpe på bl.a. ældning og rynker i huden. ”Din krop har brug for vand” – i hver eneste celle i kroppen er der vand, og vand er med til at styrke kroppens funktioner.

Vand kan have en forrygende og helbredende virkning på kroppen. Et koldt bad er med til at stimulerer blodomløbet, styrker nervesystemet og forbedre stofskiftet i kroppen. Når du drikker vand mindsker du samtidig trangen til at snacke!

Ved at drikke vand frem for andre sukkerholdige og syre drikke bevarer du samtidig dine tænders sundhed – Hvem vil ikke gerne beholde det pæne smil?? Vand kan godt virke ret kedeligt at drikke i længden, men der er ingen der siger man ikke må gøre vand lækkert. Prøv med en citron eller lime skrive i et frisk glas koldt vand, det smager super frisk og skønt!

Kildevand på flaske kan nu fås i mange varianter, hvilket er en klar hitter rundt omkring i det moderne samfund! Vi har taget et kig på udvalget hos Aquador, som har lavet en serie med blid brus, der findes fire smagsvarianter: citrus, mynte, hindbær og lime. Derudover har Aquador lavet en Aquador Aquadrinks serie med blid brus og frisk frugtsmag, der findes fire smagsvarianter: Hyldeblomst & æble, citron & Grapefrugt, hindbær & solbær samt mango & passionsfrugt.produktnavigation_aquadrinks_hover_ny_dk

produktnavigation_brus_smag_hover_ny

Vand er skønt og sundt – men hvor meget er det nu lige man skal ca. drikke? Og får man nu også lige drukket nok i løbet af dagen?
Det er super vigtigt at holde kroppens væske i balance – specielt nu hvor solen rigtig smiler til os og varmen rigtig er på vej mod sommertid!
Behovet for væske kan varierer meget alt efter alder, størrelse, hvor aktiv man er og klimaet omkring en. Derfor kan man ikke altid præcist sige hvor meget vand man bør indtage men en mulig udregning af dit eget behov for væskeindtagning er: Tag dig kropsvægt f.eks. 60kg. Og dividerer den med 3, så får man i dette tilfælde 20, hvilket svarer til at man i dette tilfælde skal drikke ca. 20 dl vand i løbet af dagen, hvis man ganger det med 100 får man i dette tilfælde 2000 som svarer til at man ca. skal drikke 2000 ml.

2014-04-22 12.29.102014-04-22 12.29.202014-04-22 12.29.15

Vi har dog fundet app’en “Wateryourbody”, som kan downloades i appstore. I denne app, kan du indtaste nogle oplysninger omkring din krop, og der ud fra udregner appen, hvor meget væske du ca. bør indtage i løbet af dagen. Smart! For at kontrollerer, at du får drukket ca. den mængde vand der anbefales, kan du for hver gang du har drukket noget trykke det ind i appen, derved kan man følge sin væskeindtagning og derved se hvilken tildens man personligt har til at indtage væske.

Et godt råd herfra – drik kun når du føler behov for det, føl efter i din krop om du virkelig har behov for væske, det er kun dig selv der kan vide det.

~Quebec~

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ekstra liv i huset