Sådan gik vores juleaften...

“Ét år tættere på pensionen”..

”Ét år tættere på pensionen”, som Martin udtrykker om hans fødselsdag! I dag vækkede Amanda og jeg Martin med hans fødselsdagsgave. Han fik endelig den askestøvsuger, som han længe havde ønsket sig til vores brændeovn.

Vi ventede allerede gæster om formiddagen, til lækker brunch, hvor vi jo i går, havde rykket godt rundt på møblerne for at få plads til 18! Midt under vores brunch, knækkede vores spisebord sammen i den ene ende! Ja, vi vidste da godt at bordet ikke havde det super godt ved det ene ben, men at det ligefrem ville knække med kaffe og det hele stående på bordet! Det var da super godt at Martin lige har fået så meget forskelligt værktøj i julegave og fødselsdagsgave, så han hurtigt kunne få det prøvet af sammen med min far, og reparerer bordet, så det var klar til brug igen.

I løbet af eftermiddagen, hvor størstedelen af familien var taget hjemad, brugte min lillebror, Kasper, min far, og min storebror Peter, tid på at spille turbo ludo og julequiz. Ih, hvor er det bare hyggeligt at se Kasper og være sammen med ham… men tabe den ville han dog ikke, og det gjorde han godt nok heller ikke! Senere kom min søster og hendes kæreste, Allan, for at spise middag sammen med min far, lillebror Kasper, storebror Peter og selvfølgelig Martin og jeg. Martin havde lavet en dejlig Hamburgerryg med kartofler, grøntsager osv.

Det har været en rigtig dejlig dag, og Martin har dag vidst os nydt det en hel del med hele min side af familien. I morgen går turen med toget til Sjælland, hvor vi skal tilbringe resten af juleferien, hos hans familie.

~Quebec~

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan gik vores juleaften...