Dagen de fleste har ventet på...

Sådan gik vores juleaften…

Pyha, det var en lang men dejlig dag i går! Martin havde fået lavet den dejligste middag, med både and og flæskesteg med alt der hører til. Hanne havde fået lavet en super lækker risalamande, og gæt lige hvem der var heldig igen at få mandlen…. Selvfølgelig Martin, for andet år i træk! Efter den dejlige middag, fulgte selvfølgelig dansen rundt om træet, med alle de dejlige toner af julesalmer!

Amanda ville selvfølgelig også være med, men dog kun hvis hun måtte hænge på min arm, for ikke at blive trådt på. For hende var det jo den første jul at fejre sammen med os, det skulle hun selvfølgelig også have at mærke, så hele 4 gaver lå under træet til hende, både fra Martin og jeg, Hanne og Martins far havde også haft en hver med til hende! I kan lige tro hun blev glad! Hun fik dette i julegaver: .. billede kommer senere

Omkring kl. 19.30 kørte Martins familie hjemad, hvor Martin og jeg blev sat af hjemme hos min far. Vi nåede lige præcis at komme mens de gik rundt om juletræet! Hvor heldig kunne man lige være? Mine to nevøer Mikkel og Mathias, var i hvert fald super glade for at se os. Vi smuttede hurtigt med ind og være med rundt og træet. Nu havde børnene også ventet længe på vi skulle komme, for at vi alle der kunne begynde at dele gaverne ud og pakke dem op. Jeg har kunnet se i min fars øjne, at han var rigtig glad for at kunne samle os alle børn og børnebørn juleaften.

Martin og jeg kørte sent hen ad aften, med min ældste bror Christian hjem, sammen med mine to nevøer. Den mindste, Mathias, var blevet så super træt, at han hurtig faldt i søvn, men med hånden klar på at hjælpe sin faster med at få selen op, når vi skulle af. Sikke en skøn nevø jeg har mig. De giver mig altid så stor en glæde i livet.

Jeg fik for resten følgende i julegave som i kan se på billedet her: ..kommer senere

Derudover får i lige en stak billeder fra vores juleaften: …kommer senere..

I dag tager Martin og jeg blot en stille dag med at få ryddet op, og rykke rundt med alle møblerne for at få plads til langbordet til i morgen, hvor Martin jo bliver ét år ældre… eller som han selv siger.. ”Ét år tættere på pensionen”..  Nu slapper vi bare af med en dejlig film og nyder stilheden..

~Quebec~

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagen de fleste har ventet på...