Juleferie here we go!!!!

Dagen de fleste har ventet på…

Dagen de fleste har ventet længe på er endelig kommet! Juleaftens dagen står for døren og venter på de fleste tager imod den. Martin har haft fuld gang i køkkenet hele morgen.. min mund løber snart i vand med de dufte!

Julemiddagen skal vi spise allerede omkring kl. 13, da Martins familie snart kommer forbi helt fra Sjælland. Grunden til vi spiser tidligt er at de kan komme lidt tidligere hjem, og at vi samtidig kan komme ud til min far, hvor vi måske kan være heldige at nå og danse med rundt om træet derude, nu hvor min far har besøg af alle mine 4 søskende + kærester og børn.

Jeg kan allerede se nu, at der ligger hele 4 gaver under træet til Amanda! Tror da lige hun bliver lidt forkælet! Træet står flot tændt med al pynt og lys, og venter blot på vi får begyndt… Jeg ser frem til at kunne fortælle jer mere om min juleaften i morgen, må hellere se at få kameraet lagt frem.

Vil blot ønske jer alle sammen en rigtig glædelig jul, og jeg håber i for nydt jeres dag/aften med alle dem i har kært.

~Quebec~

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juleferie here we go!!!!