Dagens låge... 22. december 2015!

Dagens låge… 23. december 2015!

Kære alle læsere, jeg håber i nød dagens låge igår.. hvis ikke i nåede den, kan i altid kigge tilbage her på bloggen og lave den idag, for her i december får i opskrifter på alverdens juleknas og bag, til den søde tand.
Dagen idag byder på Fyldte chokolader med hindbær..

Opskrift – Fyldte chokolader med hindbær
ca. 25 stk.
2015-12-07 15.49.19
Ingredienser:
200g mørk chokolade 70%
75g frosne hindbær
20g lys sirup
1/2 stang vanilje
100g hvid chokolade
1 tsk. frysetørret hindbær

Fremgangsmåde:
Hindbærfyld: Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Kog langsomt hindbær, sirup, vaniljekorn og stang op. Hak den hvide chokolade og smelt den forsigtigt over et vandbad. Sigt hindbærene, så du får en ren saft. Hæld saften over den hvide chokolade og rør til chokoladen er smeltet. Hæld hindbærfyldet på en engangssprøjtepose, så den er klar til brug.

Fyldte chokolader: Hak den mørke chokolade og smelt halvdelen over et vandbad. Tag chokoladen af varmen og rør den anden halvdel i og lad det smelte sammen til en ensartet masse.
Hæld den tempererede chokolade i små konfektforme. Bank på formen, så der ikke danner sig lufthuller, og lad dem stå et par minutter.
Vend chokoladeformen på hovedet og lad det overskydende chokolade løbe ned i skålen igen.
Skrab formens overflade ren og stil formen i køleskabet til chokoladen har sat sig helt.
Tag formen ud af køleskabet og fyld hindbærfyldet i formen, men hold igen, så der er minimum 2mm kant! Endelig ikke for meget fyld i, så er de sværere at lukke.
2015-11-20 11.16.12
Bank formene, så fyldet falder på plads i chokoladen. Luk chokoladen af med et lag smeltet mørk chokolade. Pynt med frysetørret hindbær og stil formene tilbage i køleskabet til de har sat sig.
Opbevares køligt!

Rigtig god fornøjelse og glædelig jul!
~Quebec~

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens låge... 22. december 2015!