Når hverdagen bare er hverdag...

En lille let rabarbersnack…

En ting, som jeg altid som barn har elsket er rosiner, og endnu bedre rabarber rosiner!
En lille lækker snack, som let kan komme på en mad, i din mysli på morgen skyr eller yoghurt, eller endnu bedre i den friske sommersalat…

Billede 20-08-2016 10.33.35

Lækre rabarber-rosiner

Rarbarberrosiner – Opskrift:

Ingredienser:

  • 500 g rabarber
  • 2,5 dl vand
  • 350 g sukker

Fremgangsmåde:

  • Rens og skær rabarberne ud i bitte små stykker (3 millimeter).

    Snapchat-2910131564749591524

    Skær rabarberne ud i bitte små stykker

  • Lav en sukkerlage – kom vand og sukker i en gryde og bring det i kog til sukkereret er helt opløst.
  • Snapchat-2217516198645968832

    Sukkerlagen – sukkereret skal være helt opløst

  • Tag gryden med sukkerlagen af varmen og lad til afkøle.
  • Kom rabarber og sukkerlage op i en skål, vær sikker på alle rabarber er dækket helt af sukkerlagen.
  • Lad rabarberne trække i lagen natten over på køl.
  • Tænd ovnen på varmluft 90 grader eller alm. ovn 100 grader
  • Si saften fra og tør rabarberne i et klæde.
  • Snapchat-1665974303246235124

    Si saften fra rabarberne gennem en sigte..

  • Spred rabarberne ud på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Tør rabarberne i ovnen i ca. 2-3 timer. Kig til dem med jævne mellemrum og ryst dem løs på pladen så de bliver helt tørre.
  • Tag rabarber rosinerne ud af ovnen, og lad den afkøle helt.
  • Opbevar rabarber rosinerne i et tætlukket glas.

Rigtig god fornøjelse..
~Quebec~

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når hverdagen bare er hverdag...