Familiehygge i juletiden!

I dag er det Amandas fødselsdag… Hurra, hurra, hurra…

Tænk at tiden allerede er gået så stærkt og at min lille søde Amanda hund er blevet 1 år! Efter jeg har tilbragt tiden i skolen, måtte jeg lige en tur ind i Petworld i Ribe og Jysk, for at få fingrene i nogle gaver til min lille skat. Jeg synes ikke Petworld havde det helt rigtige stykke legetøj til hende, så derinde fik jeg købt en ny bøtte med hendes yndlings snacks twisted chicken, der består af et lyst stykke oksehud, der er viklet tørret kylling omkring, (det er virkelig blevet et hit herhjemme efter den første hun fik hos min søster). Den vejledende pris ligger på 99,95 kr. for 400g (der er ca. 50 stk. i)

Amanda´s yndlings snacks

Amanda´s yndlings snacks

Jeg tænkte lidt på om jeg kunne være heldig at finde noget i Jysk, der ligger næsten lige vedsiden af i Ribe. Og JA! Jeg var så super heldig at finde den lille giraf, som jeg havde købt tilbage i januar inden vi fik hende!

20150108_175726

Den gamle og den nye “Giffe”

Yndlingslegetøjet over dem alle! Men efter en godt stykke tid i munden på en hvalp holder den jo ikke længe, så det var godt jeg fik fingrene i ikke én men to nye til hende! Da jeg kom hjem var hun super klar på at få gaver, og ja den lille nye Giffe vagte enorm stor glæde hos hende!

Her nedenfor kan i se et billede fra da vi fik hende og til nu – ja helt lille er hun jo ikke mere!

Amanda 9 uger

Amanda 9 uger

Amanda 1 år

Amanda 1 år

~Quebec~

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Familiehygge i juletiden!