En lille let rabarbersnack...

Når man får lært noget nyt…

Når man endelig efter mange forsøg, får lært sig noget nyt, så bliver man bare lige lidt ekstra glad! Jeg har endelig lært at hækle – ja hækle, for nogen lyder det måske total uinteressant, og måske synes at det er noget ‘ældre’ mennesker kun gør, men det er en helt forkert opfattelse, for dét er faktisk en ting der er gået hen og blevet utrolig populært – også blandt ‘unge’ mennesker..
Efter flere forsøg, hvor min storesøster har sat mange utålmodige timer, er det endelig lykkedes mig, at fange de forskellige teknikker i hækleverdenen – og jeg elsker det!
Efter mine skader i albue og håndled, kan jeg ikke rigtig være kreativ ved at strikke osv. så meget mere – men lige præcis hækling er noget jeg kan, også i længere tid! Jeg nyder det, at skabe og kreerer noget – også blot gennem min egen fantasi!

Billede 26-07-2016 17.56.36

Hæklet nålepude mus

Et af de første ting jeg har fået hæklet er en meget simpel lille mus – ganske sød, og utrolig praktisk, for min søster fandt frem til, at det skulle være en nålepude, som fast er med hæklenål alle steder…
Opskriften fandt jeg her hos  Halager’s blog: http://halager.blogspot.dk/2016/01/diy-hklede-mus.html

Det er et utrolig nemt begynder projekt, så overvejer du om du også vil begynde, men ved ikke helt hvordan du skal gribe dig an?, eller måske også går med tanken om, at alle mener det er noget ‘ældre’ mennesker gør – så lad mig give dig et godt råd – Kast dig ud i det!
Du vil elske det!
Der findes flere fantastiske hæklegrupper på facebook, bl.a. ‘hækle, hækle, hækle og andre hæklerier’, ‘hæklerummet’, ‘hæklepinden’, hvor der er rigtig mange der er klar på at give inspiration, råd og vejledning til alt indenfor hækleverdenen. Du er også meget velkommen til at kommentere her på indlægget med spørgsmål osv.

Velkommen til en kreativ verden!
Mange krea hæklehilsner
~Quebec~

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille let rabarbersnack...