En blødende kærlighedsfornemmelse...

Det sørme.. det sandt… December!

untitled

Allerede nu har jeg travlt med december-forberedelserne! Jeg elsker simpelthen decembermåned, med al hygge, samværd og ikke mindst al maden og julegodterne! Jeg er begyndt med mine forberedelser til denne decembermåned i år allerede, for det med at give noget til andre og gøre andre glade betyder rigtig meget for mig, det skaber en livsglæde hos mig. Så denne december skal alle mine søskende hver især have deres personlige julekalender/adventsgaver fra mig. Og når jeg siger alle, og at det kræver forberedelse er selvfølgelig fordi jeg har 4 skønne søskende, en stor flok vi er, men glæden ved at have hinanden er stor.

Min storebror Christian skal have en kalender med 24 forskellige energidrikke, usundt, men ja, en ting han åbenbart rigtig godt kan lidt, og gud hvor kan man blive overrasket over de mange udgaver det kan findes i! Min storebror Peter, skal have en kalender med 24 forskellige homemade julegodter og knas, for er der nogen der elsker hjemmebag, så er det ham. Men lige at finde frem til 24 homemade idéer kan være lidt krævende, men det er særlig tidskrævende at bruge så meget tid i køkkenet, så er selvfølgelig startet i rigtig god tid! Min storesøster Katrine, skal have adventsgaver, det er lettere at finde på 4 end 24 ting, samtidig får jeg også adventsgaver fra hende af. Til min lillebror fandt jeg en let men pudsig løsning, hans julekalender må jeg indrømme jeg ikke har lavet, men købt, den nye julekalender fra ISIS, Kasper har nemlig diabetes, så sukkerfrit er meget bedre af den grund, så det er en glæde at ISIS endelig har lavet en julekalender, og i det heletaget at det sukkerfrie udvalg af produkter er blevet bredere med tiden!

I løbet af december måned vi jeg også dele noget med jer læsere!
Nemlig opskrifter på al juleknas og bag, som helt sikkert vil hitte og smage
som i helt sikkert vil bage!
Jeg håber i vil nyde det!
~Quebec~

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En blødende kærlighedsfornemmelse...