Feriehygge med Banko!

Fødselsdag igen igen..

Hip Hip.. I dag måtte vi tidligt op for at tage en smut hjem til Martins skønne moster, Hanne, for at fejre hans fødselsdag ovre blandt hans egen familie.

Vi hyggede op rigtigt med at forberede fødselsdagen og spille yatzy inden gæsterne kom forbi. Martin havde valgt at vi skulle spise Hannes hjemmebagte boller med diverse pålæg, for derefter at spise kage.

Det var super skønt at se Amanda kunne lege fint med Martins niece Lærke, uden denne gang at blive forskrækket over hinanden hele tiden.

20141231_094846

Martin fik hovedsalige penge i gave, men af hans storebror og hans kæreste, fik han dog et oplevelsesgavekort, hvor han kan gå ind og vælge over 250 oplevelser han vil bruge gavekortet på! Det er da super skønt, med så mange oplevelsesforslag på ét kort.

Vi har haft en super dejlig dag sammen… i morgen ser jeg frem til at skulle lave årets kransekage til nytårsaften! Læs mere om det på bloggen i morgen. God aften til jer alle!

~Quebec~

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Feriehygge med Banko!