Fødselsdag igen igen..

Nytårsforberedelser sæt igang!

Dagen før dagen, hvor året begynder at rende ud. I dag begynder for alvor forberedelserne til nytårsaften i morgen. Martin og jeg opholdt os mest hjemme hos hans moster Hanne, hvor jeg brugte tid i køkkenet på at bage kransekage efter Mette Blomsterbergs opskrift, den kan i finde her: http://www.dr.dk/Mad/opskrifter/Det_soede_liv/20101217091258.htm

Hanne fulgte nysgerrigt efter i køkkenet, hvilket vidst var meget godt, for når man hele tiden skal forøge ringene med 2 cm pr. ring, så kan det lige pludseligt være meget svært at følge med i hvor langt man er nået, når man er ved at være oppe over 10 ringe!

Kransekagen til nytårsaften blev på 16 ringe + 1 top (kugle), hvor jeg begyndte af klæde den med glasur, da de var kølet helt af. Godt jeg har fået fingre i engangssprøjteposer, det er meget lettere at håndtere! Det sværeste ved at lave en kransekage, er nok at sætte den sammen, og sikre at den bliver nogenlunde lige og ikke falder sammen. Jeg synes nu resultatet er blevet super godt, og har da også lavet små smagsprøver ved siden af som vi fik smagt på.. Mmmh… siger jeg bare!

20141230_214848

I mens jeg har ventet på at kransekagen skulle blive helt kold inden jeg kunne sætte den sammen, så fik vi da også spillet et par omgange yatzy, hvilket er et spil vi altid for hygget os meget med når vi besøger Hanne og Ole (Martins morbror).

I dag har været en super skøn dag, er dog lidt ked af jeg ikke kunne tilbringe eftermiddagen hjemme hos min egen moster Helle, da det er hendes fødselsdag i dag! Til trods for det, fik jeg da snakket med hende, og glæder mig super meget til at se hende inde i det nye år.

Jeg er spændt på hvordan dagen i morgen bliver, nu hvor jeg for første gang fejre nytår uden min egen familie, men med Martins familie her på Sjælland. Glæden spiller dog alligevel ind under mig. Følg med på bloggen i morgen, og hør mere om det at fejre nytår uden min egen familie.

~Quebec~

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdag igen igen..